news
Byggetillatelse for Nikkaskjøkken mottatt!

Vi er stolte av å kunngjøre at vi har mottatt byggetillatelse for Nikkas Kjøkken-prosjektet i Valldal, Norge. Prosjektet fra 2022 tar sikte på å skape en restaurant som hedrer arven til Nikoline "Nikka" Myren Grønnings. Nikka var en kjær skikkelse i lokalsamfunnet, mottok Kongens fortjenstmedalje for sitt enestående arbeid og var kjent for sine mange opptredener på NRK.

Vårt design er et resultat av en grundig analyse av stedet og historien til menneskene som skapte det. Vi ser frem til samarbeidet og muligheten til å puste nytt liv i dette unike stedet.

news
Lei arbeidsplass hos MS Arkitektur

Kontorplass i hjertet av Ålesund. Jugendstillokale med 70m², høyt tak, store vinduer. Fleksible løsninger fra 1-6 arbeidsplasser, kjøkken, wc, parkeringsmuligheter. Interessert? Kontakt oss for å utforske mer.

news
Oppstart av renoveringsprosjekt i Oslo!

MS Arkitektur er glad for å kunngjøre at arbeidet med renovering og utvidelse av et hundreårig hus i Oslo er i full gang. Prosjektet fokuserer på tilpasning av materialer og innføring av moderne arkitektoniske elementer for å fremheve bygningens historiske karakter samtidig som det gir et friskt utseende. Prosjektdetaljer vil bli publisert snart!

news
En førstekikk på vårt boligprosjekt med gjenbrukte materialer!

Vi er glade for å kunne gi et lite innblikk i vårt nyeste prosjekt: et boligbygg med 20 leiligheter fordelt på fem etasjer, samt underetasje med parkeringskjeller. Materialer gjenbrukt fra en tidlig 20-talls villa er integrert.

news
Strategisk Samarbeid Mellom MS Arkitektur og Urbanplan

Maksymilian Sawicki Arkitektur AS er stolt over å kunngjøre etableringen av et strategisk samarbeid med Urbanplan AS. Dette partnerskapet markerer en milepæl for vår virksomhet, idet det utvider vår kapasitet til å tilby en integrert tjeneste som spenner fra utvikling av strategi, gjennom planlegging og design, til fullførelsen av investeringsprosessen.

Samarbeidet er rettet mot å forsterke vår forpliktelse til å levere overlegen verdi og ekspertise til våre klienters prosjekter. Vi ser frem til å utforske de nye mulighetene dette partnerskapet bringer til våre kunder og inviterer interesserte parter til å kontakte oss for ytterligere informasjon om våre utvidede tjenester.

press
Forberedelsesfase for Første Hytte påbegynt

Prosjekt Lingåsen, som ligger i nærheten av Nasjonal turistveg Geiranger – Trollstigen i Norge, har gått inn i forberedelsesfasen for bygging av den første av to planlagte hytter.

news
Vårt prosjekt blant de 30 beste i Bridge-konkurransen i Kina!

Vi er begeistret for å kunngjøre at prosjektet vårt har kommet inn blant de 30 beste i Bridges @ Moganshan-konkurransen - en internasjonal konseptuell designkonkurranse for syv broer i Fuxi, Moganshan Town.

Vårt teams innovative design viser frem fjellområdets naturlige miljø og inkorporerer bærekraftige materialer for å fremme økologisk verdi. Vi er stolte av å være en del av denne internasjonale konseptuelle designkonkurransen og kan ikke vente med å se hva fremtiden bringer!


Prosjektet vårt vil snart bli presentert på Xiantan Art Museum i Shanghai mellom 12.04.2023 og 12.06.2023.

news
MSA flytter studioet til hjertet av Ålesund!

MSA med stolthet kunngjør at vi har flyttet studioet vårt til hjertet av Ålesund! Som et team av ambisiøse arkitekter ønsker vi å være enda nærmere våre kunder og tilbyr en politikk med åpne dører. Vår visjon for arkitektur er basert på respekt for miljøet og kulturen. Vi fokuserer på brukernes behov, noe som er tydelig i vårt tilnærming til renovering av vårt nye kontor, som ligger i et tidligere bakeri. Vi bevarer elementene i det eksisterende interiøret, som gulv og vegger, for å innlemme dem i det nye designet. Vårt mål er å skape et arbeidsmiljø i samsvar med politikken om lukket kretsløp, noe som vil tillate oss å minimere avfall og øke effektiviteten. Vi oppfordrer alle til å følge oss på sosiale medier, hvor vi vil publisere fremdriften i byggingen av vårt nye studio.

news
Nominasjon til NAWW-prisen

news
THE WORLD'S BEST GRADUATION PROJECTS

Maksymilian Sawicki ble nominert til verdens beste avgangsprosjekt. ArchiPrix Chile 2019.