APARTMENT CHO

Byggeår: 2021
Sted: Poznań, Polen
Kategori: Interiør

Team: Maksymilian Sawicki, Hanna Sawicka
Størrelse: ca. 50mkwVårt arkitektkontor oppdaget en unik mulighet da vi ble bedt om å redesigne et interiør fra 1960-tallet. Utfordringen var å bringe leiligheten tilbake til livet og samtidig bevare dens opprinnelige design, mens vi tilpasset den til moderne standarder.

Leiligheten hadde stått forlatt i over ti år, og vårt team fikk muligheten til å undersøke den opprinnelige tilstanden nærmere. Målet var å bevare så mange av de originale elementene som mulig, inkludert betonggulv, tre, gips, lysarmaturer og speil, for å bevare stedets historie.

Vårt arkitektstudio brukte sin personlige erfaring fra stedet til å fokusere på detaljer og bevare historien. Vi gav leiligheten en ny karakter ved å beholde mest mulig av de originale elementene, samtidig som vi la til skreddersydde detaljer, som benkeplater i stein og dører i full høyde for å slippe inn mer lys. Børstet naturlig kvarts benkeplate ble lagt til det eksisterende kjøkkengulvet, og spesialbehandling av tregulvet fremhevet det originale utseendet.

Vårt fokus på detaljer gjorde at vi kunne skape et design som vellykket blandet eksisterende plass med moderne behov, mens vi respekterte stedets arv.


BACK