HOFSETH KONTORBYGG

Byggeår: 2020
Sted: Ålesund, Norway
Kategori: Næring, Interiør

Team: Hanna Sawicka, Maksymilian Sawicki
Størrelse: ca. 600m2


Hofseth BioCare er en bedrift som i sin filosofi står fast ved no-waste produksjon – morgendagens medisin skapt av fiskeutskjæringer. Så hva om vi bruker no-waste arkitektur og gjenbruksmaterialer til å utføre prosjektet? Vi har lagt til en pust av retro vibe i den eksisterende bygningen og fylt de nye kontorene med rent, fresht interiør. Stemningen er inspirert av havet, vannoverflaten og lufta samlet i blågrå, grønlige og lakseaktige fargetoner.

De viktigste materialene brukt i interiøret er plast, fisket fra havet og gjenbrukt som arkitektonisk stoff. Bortsett fra den er det brukt resirkulert materiell som er delvis gjennomsikig på bordoverfaltene og gjenbrukt terrazzo på gulvflaten. Det viktigste målet for dette prosjektet var å bruke enkle, men attraktive ideer for interiøret med bærekraft i bakhodet.


Hoved etasje, foajé

Andre etasje, kontorlandskap
Kjeller etasje, gym
Zero-waste arkitektonisk palett
BACK